Kurser & Events

ÄNGELGÅRDENS KURSER & EVENTS

Nedan kan du läsa mer om varje event. Flera event ges även online*. Online-event anges med *.

För anmälan och prisinformation se Kalendarium och Anmälan.

FÖRELÄSNINGAR - INSPIRATIONSTAL - WORKSHOPS*


Jag genomför föreläsningar, inspirationstal samt workshops inom olika teman efter önskad längd. Här följer några förslag:


MEDITATION
Meditationens fördelar samt hur man enkelt kan meditera hemma eller på arbetsplats. Genom meditation blir vi mer klarsynta och vi får bättre förmåga att möta livets prövningar. Resultatet blir att vi återfår kontrollen över oss själva. Regelbunden meditation skapar en känsla av avspänd uppmärksamhet och ökat mentalt lugn. Alla metoder grundar sig på insikten om tankekontroll och att leda sinnet till en högre nivå.


MINDFULNESS
Att vara mindful är att vara fullt medveten och närvarande i nuet. Genom olika mindfulnessövningar blir vi lugnare och mer balanserade. Mindfulness hjälper oss att blir medvetna om vad vi kan påverka och vad vi behöver släppa taget om samt att vi börjar göra fler medvetna val. Man kan utöva mindfulness både i privat- och yrkeslivet.


MEDITATION OCH MINDFULNESS FÖR CHEFER
Anpassat innehåll speciellt för er som arbetar som chefer eller ledare. Genom flertalet år i branschen delar jag med mig av hur meditation och mindfulness förändrat, underlättat och gjort mitt liv mer balanserat, rikare och mer harmoniskt samt hur detta haft en positiv påverkan på personalen.


INSPIRATIONSTAL anpassat till målgruppen.


EGET INNEHÅLL
Har ni eget förslag på innehåll? Sänd en förfrågan!


Varmt välkomna med förfrågan!

ASTROMAGI*


Astromagi erbjuder en blandning mellan intuitiv tolkning av tarot-, orakel-, eller änglakort ihop med lite astrologi. Du kommer få en större förståelse för hur astrologin faktiskt påverkar ditt liv, hur du bäst kan förbereda dig för den måncykel du är i, vad du troligtvis kommer få vara med om och hur du får de bästa upplevelserna. 


Med hjälp av korten kommer du lättare kunna förstå din måncykel. Man kan säga att astrologi är din karta som visar var du befinner dig på din resa genom livet och korten är din GPS som hjälper dig att navigera på bästa sätt.


Astromagi erbjuds både som sittning/samtal* eller som cirkel. För mer information se Kalendarium & Anmälan.


Välkommen till en magisk upplevelse!

MINDFULNESS & MEDITATION


Under fem tillfällen kommer du få uppleva medveten närvaro genom meditation, med fokus på avslappning, samt hjälp av olika mindfulness-tekniker. Kursen syftar till att öka förståelsen och se fördelarna med att vara här och nu, i nuet - mindful.


Ur innehållet:

 • Vad är meditation och hur gör man?
 • Olika typer av meditationer
 • Vad menas med mindfulness och hur kan man praktisera det?
 • Egot och tankar
 • Meditation och mindfulness som levnadsstrategier


För mer information och bokning se menyn Kalendarium och Anmälan.


Varmt välkommen, Namaste!

KREATIV WORKSHOP

Kreativ workshop innehåller meditation, föreläsning samt workshop och genomförs vid ett tillfälle på 2,5 h. Till hösten kommer jag erbjuda kreativ verkstad på Union of Hearts inom följande tema:


Mindfulness & Meditation

Under detta tillfälle kommer du få prova på att meditera samt få förståelse för vad som menas med mindfulness - medveten närvaro.


Ur innehållet:

 • Föreläsning: vad är meditation och vad menas med mindfulness?
 • Meditation: guidad meditation
 • Workshop: mindfulness i vardagen


Orakel-, tarot-, och änglakort

Under detta tillfälle kommer du att få en inblick i kortens magiska värld. Vi kommer gå igenom skillnaderna mellan orakel-, tarot-, änglakort samt på vilket sätt du kan få glädje av dessa.


Ur innehållet:

 • Föreläsning: kort historia om tarotkort samt om orakel-, tarot-, änglakort:ens olika användsområden
 • Meditation: guidad meditation
 • Workshop: prova att använda olika orakel-, tarot-, änglakort


Numerologi

Under detta tillfälle får du lära dig om siffrornas hemliga innebörd, hur siffrorna påverkar oss samt vilken inverkan de har på våra liv och vår personlighet.


Ur innehållet:

 • Föreläsning: vad är numerologi samt kort om dess grunder
 • Workshop: lär dig räkna ut ditt födelsetal, ditt fullständiga namn och vad dessa avslöjar om din karaktär och din personlighet.
 • Meditation: guidad meditation


Vad är Wicca?

Kvällen kommer ge dig en inblick i hur du kan leva ditt liv med lite mer magi, andlighet och i samklang med naturen, genom att praktisera den vackra magikonsten - Wicca. Oavsett vad du hört om Wicca eller häxkonster så innebär Wicca en djup vördnad för moder jord och den universella och gudomliga kraften.


Ur innehållet:

 • Föreläsning: om magi och Wicca
 • Meditation: guidad meditation
 • Workshop: vi provar på lite magi


För mer information och bokning se menyn Kalendarium och Anmälan.Du kan även boka eventet, inom kreativ och personlig utveckling, där jag kommer till dig/er och som håller ett av följande eller alla tre delar:

- meditation

- föreläsning

- workshop


Välkommen med förfrågan!

MEDIAL COACHINGTERAPI


Inom medial coachingterapi erbjuder jag olika sorters samtal så som vägledande/iniutivt samtal, coachande samtal, samtalsterapi, själavårdande samtal, existentiellt samtal samt andekontakt (bevisseans).


Med Online menas att du kan välja att få vägledning genom mail, telefon eller Skype. Sittningarna och vägledning via telefon eller Skype varar 30 minuter. Sittningarna kan kombineras med andekontakt (1 timma).


MEDIAL DEMONSTRATION, SEANS


Jag erbjuder även mediala demonstrationer, seanser (minst 10 personer i publiken).


För mer information och bokning se menyn Kalendarium och Anmälan.


Varmt välkommen!

MEDITATION - UPPLEV STILLHETEN


Du välkomnas till en meditation med fokus på avslappning och andning. Vid fint väder är vi ute där vi samlas runt eldplatsen och mediterar mot ljudet av sprakande brasa.


Meditation handlar om att vara i nuet, att ta ledigt och tillåta sig att ta in och värdesätta ögonblicket. Det kan handla om att sitta i stillheten, att vandra längst en havsstrand, en promenad i skogen, men även ett träningspass kan vara meditativt.


Människan har praktiserat meditation sedan tidernas begynnelse. Vi har alltid sökt inre frid och fysisk avslappning, av andliga eller hälsobringande orsaker eller för att förverkliga sig själv.


Vilken form av meditation man använder beror på syftet med meditationen, vilket mål man vill uppnå. Denna meditation ska få oss att uppnå inre stillhet. Det som av många upplevs som svårt då tankarna far åt alla håll.


Ordet meditation kommer från latin (meditor) och betyder begrunda, reflektera över.


Genom meditation blir vi mer klarsynta och vi får bättre förmåga att möta livets prövningar. Resultatet blir att vi återfår kontrollen över oss själva.


Regelbunden meditation skapar en känsla av avspänd uppmärksamhet och ökat mentalt lugn. Alla metoder grundar sig på insikten om tankekontroll och att leda sinnet till en högre nivå. Meditation handlar främst om att tömma sinnet på tankar genom att koncentrera sig på nuet. Målet är att komma i kontakt med sitt sanna jag.


Praktisk information:


Det kommer finnas stolar och stubbar att sitta på. I övrigt ta med filt så du håller dig varm samt eget liggunderlag som du kan sitta på om du hellre vill göra det eller om du tar med en campingstol. Vid regn eller om det blir för kallt är vi inomhus.


Namaste!

BOKCIRKEL I PERSONLIG UTVECKLING* -

Du välkomnas att delta i en bokcirkel. Boken vi kommer läsa är något av följande:


"EN NY JORD" AV ECKHART TOLLE

Författaren är en av vår tids ledande andliga lärare och boken handlar om att ändra vårt medvetande, från den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sätt att se på vilka vi är.


Bokcirkeln fokuserar på din personliga utveckling, din inre resa. Medan du läser boken sker en förändring inom dig. Boken upplevs av många som en andlig vägvisare genom vilken man kommer närmare sin inre sanning.


"DU KAN HELA DITT LIV" AV LOUISE HAY

Författaren är en av våra livs största pionjärer inom andlig vägledning. Hon har hjälpt tusentals människor att upptäcka och använda hela potentialen av sin egna kreativa kraft för personligt växande och självhelande.


Boken hjälper dig att förstå hur du genom dina tankar skapar ditt liv och hur du med hjälp av olika tankemönster kan komma tillrätta med problem och sjukdomar.


"DE FYRA GRUNDSTENARNA TILL ETT BÄTTRE LIV" AV DON MIGUEL RUIZ

Författaren är även läkare och kommer från en släkt med många healers. Boken utgörs av fyra överenskommelser som grundar sig på toltekernas urgamla visdom och erbjuder en samling effektiva levnadsregler som snabbt kan förvandla ditt liv så att du kan få uppleva frihet, verklig lycka och kärlek.


Välkommen till en annorlunda bokcirkel!

FULLMÅNECEREMONI


Du välkomnas att delta på en fullmåneceremoni. I samband med fullmåne släpper vi taget om gamla mönster och negativitet och fyller på med ny energi.


Du kan även ta med kristaller som du vill ska laddas upp med ny kraft eller ängla- och tarotkort som du vill ska bli renade.


Vi samlas runt en brasa, mediterar, sjunger och släpper taget om saker vi inte längre vill ha kvar i våra liv genom olika ritualer.


Det kommer finnas några stolar och stubbar att sitta på. I övrigt ta med filt så du håller dig varm samt eget liggunderlag som du kan sitta på eller om du tar med en campingstol.


Ceremonin beräknas ta 1,5-2 timmar, lite beroende på vädret och hur många vi är. Efteråt kan de som vill stanna kvar och fika. Det kommer finnas te, kaffe samt frukt. Vill du ta med egen fika går det också fint.


Observera att vid regn kan evenemanget komma att ställas in.


Jag hoppas vi ses! Varmt välkommen!

NYMÅNECEREMONI


Du välkomnas att delta på en ceremoni i samband med nymåne. Månen befinner sig på ljusa halvan av månaden och under den ljusa halvan när månen fortfarande växer, växer vi tillsammans med den och önskar det vi vill få in i våra liv, våra drömmar och mål. Nymåne manifesterar förändring och har en otrolig helande kraft. Vi träffas för att manifestera och skörda samt fylla på med ny energi.


Vi samlas runt en brasa, mediterar, sjunger och manifesterar våra drömmar och mål genom olika ritualer.


Det kommer finnas några stolar och stubbar att sitta på. I övrigt ta med filt så du håller dig varm samt eget liggunderlag som du kan sitta på eller om du tar med en campingstol.


Ceremonin beräknas ta 1,5-2 timmar, lite beroende på vädret och hur många vi är. Efteråt kan de som vill stanna kvar och fika. Det kommer finnas te, kaffe samt frukt. Vill du ta med egen fika går det också fint.


Observera att vid regn kan evenemanget komma att ställas in.


Jag hoppas vi ses! Varmt välkommen!

FÖRLÅT MIG... JAG FÖRLÅTER DIG... - EN RESA I ATT FÖRLÅTA


I allt helande ingår en process av förlåtelse. För att nå ett sant helande måste vi först förlåta oss själva, först då är det möjligt att gå vidare och växa, i ljus och kärlek. Att förlåta är för många svårt och smärtsamt men smärtan är en del av den helande processen. Självläkning uppstår när vi förlåter och släpper taget.


Sann förlåtelse är en av de mest helande, befriande och generösa gåvor vi kan ge oss själva. Du bjuds därför till att ta del av din förlåtelseprocess i en cirkel om 3 delar med inslag av meditation, transformation och delning.


Varmt välkommen!